Avent Anti- Colic Zuigspenen - Variabel

€7,60 €3,80
Drie standen.

Goede voeding, goede nachtrust. Voor kalme baby's, vooral 's nachts

  • Eenvoudig aanleggen
  • Vermindert huilerig gedrag aanzienlijk
  • Uniek antikrampjesventiel

Anti-colic-ventiel dat darmkrampjes aantoonbaar vermindert*
Het Anti-colic-ventiel is ontworpen om winderigheid, darmkrampjes en ongemak te verminderen. Tijdens het voeden zorgt het ventiel in de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt, zodat er geen vacuüm ontstaat, en de lucht naar de achterkant van de fles wordt geventileerd. Het houdt de lucht in de fles en weg van het buikje van je baby zodat die minder last heeft van vervelende darmkrampjes.
 
60% minder huilerig gedrag 's nachts*
De Philips Avent Anti-colic-fles zorgt voor minder huilerig gedrag. Baby's die werden gevoed met Philips Avent Anti-colic-flessen toonden 's nachts 60% minder huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een antikrampjesfles van een concurrent.*
 
De geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt, zodat je kunt voeden zonder onderbrekingen
Met de speenvorm kan je baby goed aanleggen en de geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt, voor een comfortabele voeding zonder onderbrekingen.
 
Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar
De Philips Avent Anti-colic-flessen groeien met je baby mee dankzij de spenen met verschillende toevoersnelheden. Leeftijdsindicaties zijn bij benadering omdat baby's zich verschillend ontwikkelen. Alle spenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twee stuks: speen voor pasgeborenen, langzame toevoer, normale toevoer, snelle toevoer, variabele toevoer en een speen voor dikke voeding.
 
Deze speen is BPA-vrij
De Philips Avent-antikrampjesspeen is gemaakt van BPA-vrij materiaal (silicone).
 
Compatibele collectie: van borstvoeding tot drinkbeker
Combineer de borstkolf-, fles- en bekeronderdelen en creëer het product dat het beste bij jou past, wanneer je het nodig hebt!

* Baby's van twee weken oud, die werden gevoed met een Philips Avent-fles, hadden 's nachts aanzienlijk minder last van darmkrampjes en huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een fles van een concurrent.
* Het is bewezen dat het design van de speen voorkomt dat de speen inklapt, zodat je baby minder lucht binnen krijgt en je kunt voeden zonder onderbrekingen.
* Wat zijn darmkrampjes en hoe beïnvloeden ze je baby? Darmkrampjes worden gedeeltelijk veroorzaakt door het inslikken van lucht bij het voeden. Dit zorgt voor ongemak in het spijsverteringssysteem van de baby. Symptomen zijn onder andere huilerig gedrag.
* 0% BPA, volgens EU-richtlijn 10/2011

Indicatie

Flesvoeding

Ingrediënten

2 spenen, siliconen, polypropyleen

Waarschuwing

Vervang na 3 maanden