Hoe leg ik zelfstandig een geboortelijst?

L E T ' S GO...

Je zit op je roze wolk en wil toch al eens een kijkje nemen tussen al die mooie en schattige babyspulletjes.

Omdat je echt weet wat je graag wil en onze hulp niet echt nodig hebt, kan je zelf aan de slag gaan met je geboortelijst.

Ook bij een tweede kindje is dit een prima optie omdat je dan al goed weet wat je nodig zal hebben voor de geboorte en verzorging van je kleine spruit.

PS: Hou er wel rekening mee dat je op de webshop vaak niet alle beschikbare kleuren, modellen,... kan zien terwijl wij in de winkel natuurlijk veel meer kunnen voorstellen en/ of kunnen bijbestellen natuurlijk... maar je kan ons zeker ook altijd een mailtje sturen met vragen of suggesties.

Hoe kan je nu zo een lijst aanleggen?

         

♡ Ga hier naar onze webshop

Maak hier een account aan

♡ En... shoppen maar...

♡ Bij ieder product zie je een symbool van een fopspeen/ bewaar voor geboortelijst staan en daar kan je op klikken om dit aan je lijstje toe te voegen of ga naar geboortelijst favorieten door hier te klikken

♡ Wanneer je alle producten hebt toegevoegd en je zeker bent, kan je het doorzenden naar ons via de webshop en is je lijstje 'definitief' ( dit wil niet zeggen dat je niets meer kan toevoegen natuurlijk maar dan moet je ons even bellen, mailen of een bezoekje brengen. )

Het is aangewezen om 1 maand voor de geboorte een afspraak te maken zodat je alles in het echt kan komen bekijken en zodat we alles eens kunnen overlopen en eventueel aanvullen waar nodig.

Heb je nog vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren via [email protected] !

Heel erg veel plezier met het ontdekken van onze collecties en neem zeker af en toe nog eens een kijkje want er komen steeds nieuwe, leuke, hippe en trendy spulletjes bij op onze webshop!

 

♡♡♡